Haluatko yrityksellesi vuodeksi 2017 loputtoman virran uusia asiakkaita netistä (ilman, että sinun tarvitsee itse olla jatkuvasti myymässä tai oppia teknillisesti mitään kovin ihmeellistä)

Olen Timo Hyväri ja nyt kerron sinulle miten lakkaat menettämästä tuhansia euroja, kun annat asiakkaidesi eksyä kilpailevien palveluiden tai tuotteiden pariin.

Kun toimin yrittäjyysvalmentajana, annoin usein henkilökohtaista tukea aloittaville yrittäjille. Useasti autoin heitä ymmärtämään "digimarkkinointia" ja miten sitä voisi hyödyntää heidän bisneksessään.

Moni heistä oli vankasti siinä käsityksessä, että esimerkiksi googlemarkkinointi (hakusanamainonta) on monimutkaista tai sitä ei voi tehdä itse. Tämä väärinkäsitys oli johtanut heidät tuhlaamaan satoja euroja turhiin ulkoistettuihin palveluihin, jotka eivät sitten tuottaneet yhtään kauppaa.

Kerran näytin eräälle LVI-alan yrittäjälle 15 minuutissa, miten googlemarkkinointia voi tehdä itse ja ohjata asiakkaita omille nettisivuille. Hän sai ensimmäisen asiakkaan googlemarkkinoinnin avulla jo heti seuraavana päivänä.

Hänen ilmeensä oli näkemisen arvoinen, kun hän ymmärsi kuinka yksinkertaiseksi markkinointi internetissä on tehty.

Mutta vaikka se on yksinkertaista, se ei silti ole helppoa. Pitää tietää perusasiat ja se vie aikaa. Jos kaiken haluaa opetella "kantapääkoulussa", niin aikaa ja rahaa palaa runsaasti. Moni lopettaa jo ensimetreillä, koska tuloksia ei tule. Eikä välttämättä ole tietoa edes siitä, miten niitä tuloksia voisi tulla.

Nyt minä kerron sinulle, miten sinäkin voit onnistua haalimaan itsellesi asiakkaita netistä, helposti ja nopeasti.

Kun luet eteenpäin, säästät viisi vuotta aikaasi jos hyödynnät oppimiani asioita. (sen verran minulla ja yhtiökumppanillani meni aikaa asioiden opetteluun. Nyt sinä voit oppia samat asiat viikossa)

arrow

Miksi kannattaa markkinoida netissä (vaikka et osaisi sitä vielä yhtään)

Kuvitellaanpa, että sinulla olisi kahvila.

Kahvilan menestykseen vaikuttaa aivan järkyttävän paljon se, missä kahvila sijaitsee. Sijainnista riippuu montako ihmistä kahvilan ohi kulkee päivittäin. Mitä useampia ihmisiä kulkee ohi, sitä useampi heistä poikkeaa kahville.

Olen seurannut yhtiökumppanini Joonan kanssa monta kahvilan perustanutta nuorta yrittäjää. Yleensä he säästävät vuokrassa ja sijoittavat kahvilansa outoon sijaintiin. Itse kahvila on ollut joka kerta todella viihtyisä.

Valitettavaa on, että huonon sijainnin takia kahvilassa ei käy asiakkaita. Puolen vuoden kuluttua lappu on luukulla ja kahvilatoiminta pitää lopettaa. Vaikka itse kahvilassa ei ollutkaan mitään vikaa.

Voit ajatella, että yrityksesi fyysisellä sijainnilla ei ole väliä ja se voi olla totta. Mutta netissä sijainnillasi on väliä.

Nimittäin voit perustaa "Kahvilasi" kaikista eniten liikennöityjen katujen varteen. Eli googleen ja Facebookkiin. Vaikka sinulla olisikin mukavasti asiakkaita juuri nyt, niitä voisi olla paljon enemmän, jos hyödynnät edes vähän näitä vilkkaasti liikennöityjä katuja.

Moni ei ymmärrä, että esimerkiksi Googlea käyttää 80% suomalaisista hakukoneena ja voit itse luoda mainoksesi sinne muutamalla eurolla. Et tarvitse siihen Fonectaa tai muita palveluntarjoajia väliin.

Mieti asiaa hetki: Muutamalla eurolla oma paikka yrityksellesi, suurimman ja eniten liikennöidyn kadun varrelta. Ja kaiken lisäksi maksat vain tuloksista, eli jos joku oikeasti painaa mainostasi!

Facebookin kautta tavoittaa arviolta 1,7 miljoonaa suomalaista. Ja vaikka tavoittelisit vain paikallisia asiakkaita, se ei ole ongelma. Voit rajoittaa mainoksesi näkymään vain heille.

Sähköpostilla voit viestiä tuhansille asiakkaille lähes ilmaiseksi ja sähköposti on yhäkin se kanava, missä netissä tehdään eniten myyntiä. Jos opettelet käyttämään sähköpostia oikein, se tuottaa yrityksellesi kaikki ne asiakkaat mitä tarvitset nyt ja aina.

Sinunkin asiakkaasi ovat netissä. On sinun päätöksesi haluatko opetella houkuttelemaan heitä luoksesi tehokkaasti vai sorrutko yhteen suomalaisen pienyrittäjän kuolemansynneistä, eli aggressiiviseen odottamiseen?

Perusta "kahvilasi" hyvään sijaintiin ja hyödynnä digitaalisen markkinoinnin tarjoamia mahdollisuuksia.

Kuinka paljon yhden asiakkaan arvo on sinulle? Jos se on enemmän kuin muutamia euroja, olisi järjetöntä antaa ihmisten kävellä kahvilasi ohi.

Digimarkkinointia on helppoa tehdä huonosti ja siellä on mahdollisuus hävittää tuhansia euroja päivässä, saamatta yhtään tuloksia.

Siksi moni haluaa ”olla ajattelematta asiaa” ja he menettävät satoja tai tuhansia asiakkaita vuodessa. Tai sitten moni yrittää ulkoistaa koko homman ja ostaa ”hakukoneoptimointia” tai "nettimarkkinointia" joltain sellaiselta taholta joka ei asiasta mitään oikeasti ymmärrä.

Ongelma tässä on, ettei heitä oikeasti kiinnosta saatko sinä kauppaa vai et. Heitä kiinnostaa kerätä rahat pois palvelusta ja jättää sinut oman onnesi nojaan.

Oikeastaan jos miettii sinun tulojasi, on vain yksi henkilö joka varmasti haluaa niiden kasvavan. Se henkilö olet sinä itse.

Kerron sinulle nyt markkinoinnin eniten väärinymmärretyn asian

Markkinoinnin tulisi tuottaa rahaa (psst, se ei ole siis kulu).

Kyllä. Jokaisen markkinointiin käytetyn euron tulisi tuoda kaksi takaisin. Mieluummin enemmän. Ja sitä pitäisi vielä pystyä mittaamaan.

Ei arvuuttelemaan, vaan mittaamaan. Ei toivomaan, vaan mittaamaan.

Yrittäjänä (varsinkin aloittavana sellaisena) voit unohtaa sellaiset muotisanat kuin brändi, maine tai tunnettuus. Ne hoitavat itse itsensä kuntoon, jos teet sellaista markkinointia joka tuottaa rahaa. Moni aloittava yrittäjä lähtee sokeasti kopioimaan isoja yrityksiä, joiden markkinoinnissa ei välttämättä ole järjen hiventä.

Kun isojen lafkojen budjetti on sata miljoonaa ja mitään ei voi mitatata mitenkään, voi helposti työntää markkinointieuronsa turhaan haihatteluun. Koska kukaan ei voi todistaa, etteikö kampanja toiminut. "Kaikkihan sen näkivät"

Fakta on, että pienen yrityksen täytyy saada rahaa markkinoinnista takaisin ja silloin on täysin turhaa miettiä sellaisia asioita kuin brändin rakentaminen markkinoinnin avulla.

Saan yhtiökumppanini Joonan kanssa todistaa päivittäin, kuinka hukassa suomalaiset ovat markkinoinnin suhteen. Se on sääli, koska asia olisi helppoa korjata pienellä opetettelulla.

Jos opettelee hiukan ensin muiden kokemuksista, niin säästää markkinointibudjetissa sitten tuhansia ja tuhansia euroja. Puhumattakaan siitä, kuinka kallista hukattu aika on.

Kun opit markkinoimaan, voit rakentaa itsellesi jatkuvan virran asiakkaita ja lyödä kilpailijat vaakalaudalta. Kuten sanoin, kovin moni Suomessa ei osaa markkinoida.

Kun sinä osaat markkinoida, olet ylivoimaisessa asemassa.

Kun markkinointi tuottaa euroja

Meillä on tällekin sivustolle pyörimässä Facebookissa joka päivä tälläisiä (kuvassa) mainoksia. Miksi? Koska jokainen euro, minkä laitamme näihin mainoksiin tuottaa keskimäärin kaksi euroa takaisin.

mainos

Se on markkinoinnin tarkoitus. Tuottaa sinulle 1,50€, 2€ tai 10€ jokaista sijoittamaasi euroa kohden takaisin.

Suurin osa ei ymmärrä tätä. Aikaisemmin tehtiin lehtimainos, iskettiin se lehteen ja toivottiin tuloksia. Tai sponsoroitiin naapurin lapsen urheiluseuraa, ilman mitään odotuksia sen suhteen, että rahat tulisi joskus takaisin.

Netissä tässä ei ole mitään järkeä. Ainoa järkevä asia on sijoittaa rahaa ja varmistaa, että se tuottaa.

Ja aikaisemmin tulosten mittaaminen oli vaikeaa. Nyt on se on todella yksinkertaista. 

Kun mainos tuottaa kaksinkertaisesti, nelinkertaisesti tai jopa kymmenkertaisesti kaikki siihen sijoitetut rahat takaisin, toivoo ainoastaan sitä, että että olisi laittanut enemmän rahaa mainostamiseen.

Mutta apua? En osaa mitään teknistä tai monimutkaista!

Väittäisin, että tämä on suurin pelko mitä monilla on digitaalista markkinointia kohtaan. Sen täytyy olla joku ihan voodoo-juttu ja sitä ei voi osata, ellei vähintään ole tietotekniikan tohtoristason insinöörinainen tai -mies.

Asia ei vaan ole totta. On selvää, että digimarkkinointiin voi mennä niin syvälle, että se alkaa olla tosi monimutkaista, mutta 80% tuloksista saavutetaan opettelemalla muutamia perusasioita.

Ja on järjetöntä olla opettelematta näitä perusasioita, koska ne ovat teknisesti simppeleitä asioita ja niiden avulla voi kaksinkertaistaa omat asiakasmäärät. Jopa enemmänkin

Jos tietäisit, että ostamalla jonkin työkalun, voit kaksinkertaistaa asiakasmääräsi, ostaisitko sen työkalun?

Minulla on sinulle se työkalu. Se on nimeltään "loputon asiakasvirta netistä"-verkkokurssi

Lue eteenpäin jos...

 • Haluat itsellesi lisää asiakkaita netistä automaattisesti
 • Haluat tienata lisää rahaa markkinoimalla, et vain maksaa jollekin, unohtaa asian ja toivoa, että asiat toimivat.
 • Olet valmis opettelemaan asioita ja tekemään niitä itse (sen jälkeen voit ulkoistaa ne, koska tiedät mitä sinun pitää ostaa ja mainostoimistojen harhapuheet eivät tehoa sinuun)
 • Olet kyllästynyt arvuuttelemaan toimiiko joku mainos vai ei. Haluat ymmärtää mikä saa mainokset toimimaan ja mikä ei
 • Haluat oppia mittaamaan, onko markkinoinnistasi mitään hyötyä. Siis tietämään, et pelkästään arvuuttelemaan
 • Haluat oppia välttämään virheinvestointeja (esimerkiksi erilaisiin yritysluetteloihin ilmoittautumista, joka on karmeaa rahan polttamista)
 • Haluat oppia minun ja Joonan kokemuksesta (kumpikin meistä on kouluttanut itseään 20 000 eurolla). Olemme tehneet itse ja auttaneet myös asiakkaitamme tekemään netissä myyntiä sadoilla tuhansilla euroilla.
 • Haluat oppia ”miten”. Tämä kurssi näyttää sinulle miten teet asioita. Se ei pelkästään puhu yleisistä periaatteista, vaan näet ihan käytännössä miten teet googleen markkinointikampanjan tai miten mittaat Facebook-markkinointisi tehoa.
 • Haluat oppia copywritingin perusteita. Eli miten kirjoitat myyvää tekstiä (riippumatta siitä, millä toimialalla toimit). Tämä yksittäinen taito on ollut minulle ja Joonalle se kaikista tärkein. Vaikka en opettaisi sinulle mitään muuta kuin tämän, sinun elämäsi ja yrityksesi liiketoiminta mullistuisi.
 • Haluat oppia millaiset nettisivut auttavat bisnestäsi ja minkälaisista ei ole juuri mitään hyötyä.
 • Uskot enemmän fiksuun ja ihmistä kunnioittavaan suostutteluun kuin ”luukutusmyyntiin” tai tyrkyttämiseen.

Jos edes osa edeltävistä kuulostaa todelta sinulle, niin silloin ”loputon asiakasvirta netistä”-verkkokurssi on sinua varten.

Bonushyöty on, että kun osaat tehdä markkinointia digitaalisessa ympäristössä, osaat tehdä sitä myös missä tahansa muussa ympäristössä. Ne syyt miksi ihmiset ostavat tai eivät osta jotain, ovat aina samoja. Se on ihan sama missä muodossa markkinointiviestisi on.

Tietysti voit jättää osallistumatta ja silloin sinulle jää seuraavat ongelmat

 • Markkinointitempauksesi ei tuota tulosta, vaikka se maksoi rahaa ja aikaa. Et tiedä missä mentiin vikaan. Pahimmassa tapauksessa toistat saman virheen uudestaan ja uudestaan, koska ”ehkä se toimii, ei voi tietää”.
 • Maksat jollekin mainostoimistolle markkinointisi hoitamisesta, mutta et tiedä kannattaako se vai ei.
 • Keräät Facebook-sivullesi tykkääjiä vaikka se on nykyisten Facebookin-sääntöjen valossa lähes hyödytöntä puuhaa.
 • Et markkinoi ollenkaan ja bisneksesi tuottaa murto-osan siitä rahasta mitä se voisi tuottaa. Saatat hävitä tuhansia euroja kuukausittain.
 • Et kerää asiakkaidesi sähköpostiosoitteita ja hukkaan suurimman mahdollisen rahantekomahdollisuuden mitä sinulla on.
 • Sinulle onnistutaan myymään kaikkea tarpeetonta markkinointiroskaa, koska et tiedä onko siitä hyötyä vai ei ja pelkäät jääväsi jostain paitsi jos et osallistu (yritysluettelot esimerkiksi ovat erinomaisia käyttämään juuri tätä kulmaa. ”menetät kävijöitä nettisivuillesi”)
 • Poltat tuhansia euroja nettisivuihin, jotka eivät maksa itseään ikinä takaisin.

Kenelle tämä kurssi sopii?

 • Jos olet verkkokauppias, kurssi on sinulle välttämättömyys. Verkkokauppasi nousu tai tuho on kiinni vain ja ainoastaan markkinoinnista ja tuotevalikoimasta.
 • Jos olet aloittava yrittäjä ja mietit mistä voisit hankkia ensimmäiset asiakkaasi. Minä kerron sinulle jo nyt: netistä.
 • Jos olet kokenut yrittäjä joka haluaa saada nykyiset asiakkaat käymään useammin, löytää uusia asiakkaita ja muutenkin tehdä enemmän rahaa vähemmällä työllä
 • Jos "myynti" on sinulle henkisesti vaikeaa ja mieluummin hankit asiakkaasi markkinoimalla tehokkaasti

Nämä asiat tulet oppimaan kurssilla

Jos olen absoluuttisen rehellinen, niin minua hiukan hirvittää jakaa ydinosaamisemme pois yleiseen käyttöön. Jollain tasolla pelkään, että se voi syödä omaa bisnestäni ja tämä pelko on varsin yleinen yrittäjillä.

Onneksi uskon vahvemmin siihen, että kun auttaa muita menestymään, siitä tulee jotain hyvää myös itselle takaisin. Ennemmin tai myöhemmin.

Ja nämä taidot on pakko hallita jos suomalaiset yritykset haluavat menestyä maailmalla. Esimerkiksi copywriting-taidot ovat ihan peruskamaa yrittäjille jenkkilän puolella. Täällä markkinointiteksti on tyypillisesti sekavaa ominaisuushöpinää tai huonosti ymmärrettävää teknistä jargonia (sen sijaan, että puhuttaisiin asiakkaan saamista hyödyistä).

No tässä ne sisällöt ovat mitä opetan sinulle ”Loputon asiakasvirta netistä”- kurssilla Joonan kanssa...

 • Miksi asiakas ostaa tai ei osta – ”ostopsykologiaa” maallikoille. Kuulosta hienolta sanalta, mutta sinun täytyy ymmärtää muutamia asioita ihmisen ajattelusta, jotta saat suostuteltua hänet ostamaan sinulta. Jos et ota näitä asioita huomioon, ne toimivat sinua vastaan ja asiakkaasi eivät halua ostaa. Mitään. Ikinä.
 • Yleisimmät mokat markkinoinnista, mitä näemme jatkuvasti uudelleen ja uudelleen. Vältä näitä viimeiseen asti, niin säästät rahaa ja hermoja.
 • Hakukoneoptimoinnin ABC, eli miten saat googlesta kävijöitä sivullesi ilmaiseksi (näytän vaihe vaiheelta miten me rakensimme pari vuotta sitten verkkosivustoja ja saamme vieläkin hakukoneesta 150 000 kävijää ilmaiseksi joka kuukausi). Sinun ei tarvitse opetella olemaan ekspertti tässä asiassa ottaaksesi hyödyn irti. Pienet viilaukset vaikuttavat paljon.
 • Miten teet hakusanamarkkinointia tuloksellisesti itse ja murskaat paikalliset kilpailijasi (tehokkaammin ja paremmin kuin ulkoistettuna). Hakusanamarkkinointi maksaa rahaa, mutta se on hyvin tuottoisaa, kun sitä tekee oikein. Kaiken lisäksi mainoksen voi laittaa näkymään omalla paikkakunnallasi, jolloin maksamasi eurot ei mene hukkaan (jos siis teet paikallista bisnestä).
 • Facebook-markkinoinnin pikakurssi: opi vaihe vaiheelta tekemään myyviä mainoksia Facebookiin. Näytän missä on järkeä ja missä ei: Älä kerää tykkääjiä, vaan kerää sähköpostilistaa tai myy tuotteita suoraan.
 • Miten testaat fiksusti mikä toimii ja mikä ei toimi. Näin säästät rahaa. Ainoa varma tapa saada tietoa digimarkkinnoin tehosta: Testaaminen. Testaamiseen voi polttaa rahaa paljon tai vähän, me kerromme miten teet enemmän jälkimmäistä.
 • Miten mittaat markkinointisi tehoa. Mittaamatta jättäminen on katastrofaalisen tyhmää, vaikka se kuulostaakin melko tylsältä. Motivaatio mittaamiseen yllättävästi kasvaa kun näkee, että yksi euro tuo kaksi euroa sisään. Kuin pelaisi kolikkopeliä voittoisasti.
 • Tällaiset nettisivut tuovat sinulle asiakkaita, yleiset virheet mitä välttää ja miten voit rakentaa hakukoneoptimoidut nettisivusi itse ja puoli-ilmaiseksi.
 • Näin keräät sähköpostilistaa itsellesi ja teet automaattista kauppaa sen avulla

Kun lähdet mukaan, saat vielä tämän bonuksen jonka arvo on 2350 euroa.

Sanoista euroja: Herätä asiakkaidesi ostohalu kirjoittamalla vetovoimaisesti - Copywritingin pikakurssi 

Näin voit kymmenkertaistaa viestiesi tehon, lisätä palvelusi houkuttelevuutta (ja hintaa!) ja suostutella asiakkaasi ostamaan nyt heti.

Copywriting on taitoa taivutella ihminen tekstin avulla tekemään sen mitä haluat (ostamaan, tilaamaan, osallistumaan).

Se on kaiken markkinointiosaamisen ehdottomasti tärkein taito. Jos viestisi on paska, sillä ei ole väliä vaikka se menisi oikealle asiakkaalle ja oikeaan aikaan. Verkkokauppiaatkin tietävät, että hyvä tuotekuvaus voi nostaa menekkiä jopa 500%.

Se on copywritingin teho.

Copywritingin opettelu ei tarkoita sitä, että sinun tulisi hallita kielioppi täydellisesti. Itse asiassa äidinkielen tunneilla kerätyt opit voi heittää romukoppaan, kun ryhtyy kirjoittamaan myyvää tekstiä. Itsekin kirjoitin äidinkielestä vaatimattoman B:n ja ihan hyvin silti on pärjätty.

(Suurin osa minun ja Joonan laatimista teksteistä sisältää kielioppivirheitä ja saamme niistä 5-10 sähköpostia vuodessa, joissa valitetaan asiasta) Häiritseekö se minua? Ei lainkaan, koska 5-10 sähköpostia muutamasta miljoonasta sivunäytöstä on kuin kärpäsen paska meressä. Sillä ei ole merkitystä.

Otan aina mieluummin pari miljoonaa sivunäyttöä ja pari valitusta (ihmisiltä, ketkä eivät muutenkaan ostaisi) kuin pari sivunäyttöä, eikä yhtään valitusta.

Mikä tämä kurssin arvo on?

Voit ajatella säästäväsi 40 000 euroa erilaisina koulutuksina, mitä minä ja Joona olemme käyneet hankkiaksemme osaamisemme. Siis ne asiat mitä opetamme tällä kurssilla.

Voit ajatella lisäksi säästäväsi ainakin 3 vuotta aikaa opetteluna. Olemme tiivistäneet kaikki fiksut jutut mitä tiedämme tähän kurssiin.

Tuon kolmen vuoden aikana ehdimme myös tunkea tuhansia euroja rahaa erilaisiin typeryyksiin ja tuloksettomiin testeihin, jotka voit välttää kurssin oppien avulla.

Pelkästään Facebook-markkinointiin voi upottaa 1000 – 2000 euroa päivässä. Jos teet asioita väärin, voit polttaa 7000 – 14 000 euroa viikossa täysin turhaan toimintaan.

(Älä huoli, markkinoinnissa tekee satasen tai kahden budjetilla ihmeitä, joten isot summat alussa eivät ole tarpeen)

Kurssin todellinen arvo kuitenkin muodostuu siitä, että kuinka arvokasta sinulle olisi saada kymmeniä tai satoja asiakkaita kuukaudessa lisää?

Jos ostaisit jokaisen opettamani asian erillisenä kurssina, niin joutuisit maksamaan näin paljon

 • Hakukoneoptimointi (295€)
 • Hakusanamarkkinointi (295€)
 • Facebook-markkinointi (397€)
 • Copywriting kurssi (tosin näitä ei Suomessa kauheasti ole tarjolla, mutta hinta näyttäisi olevan luokkaa 2350€)
 • Kurssi kotisivujen tekemiseen (Näitäkään ei ole hirvittävästi tarjolla, mutta mainostoimisto ottaa ainakin sen 1500€ euroa. Yleensä enemmän)

(Keräsin nämä hinnat netistä googlemalla ja katsomalla mihin hintaan vastaavia koulutuksia myydään.)

Tässä vaiheessa kurssin arvo on sisältöjen puolesta jo 4837 euroa. 5997,90 jos arvonlisäverot lisää hintaan.

Saat vielä tämän ”30-päivän kaikki rahat takaisin kyselemättä”-takuun, jotta sinun ei tarvitse ostaa "sikaa säkissä"

On selvää, etten halua sinun riskeeraavan eurojasi turhan takia ja haluat testata kurssin sisältöjä rauhassa. Siksi annan täyden 30-päivän tyytyväisyystakuun

Jos jostain syystä koet, että ei tämä investointi kannattanut, niin lähetä viestiä ja palautan rahasi sinulle.

Käytännössä sinulla ei ole mitään riskiä kokeilla kurssia. Takuu alkaa ostohetkestä ja sinulla on runsaasti aikaa tutkia kurssin sisältöjä

Hanki kurssi itsellesi nyt. Ennen kuin nostan sen hintaa

Kuten jo aikaisemmin laskeskelin, tämän kurssin hinta pitäisi olla 6000 euroa. Toki olen tietoinen, että myyn tätä ensisijaisesti tuoreille yrittäjille ja hinta ei voi olla sama.

On silti selvää, että kurssin valmistaminen vaatii melkoisen määrän tunteja ja sen antama hyöty sinulle on massiivinen.

Haluan kurssin hinnan olevan sellainen, että se on selkeä ja fiksu sijoitus sinulle. Ei liian kallis, eikä liian halpa (koska halpa tuote jää monesti "pöytälaatikkoon" odottamaan oikeaa hetkeä, jota ei koskaan tule).

Hinnan pitää auttaa sinua päättämään, että haluat oikeasti oppia saamaan asiakkaita ja tuloja digimarkkinoinnin avulla netistä. Haluan, että hyödynnät kurssin oppeja jheti, etkä vain "opettele niitä varastoon".

Joten hinnan pitää olla sopiva, että saat sijoittamasi rahat nopeasti takaisin. Siksi päädyin nykyiseen hintaan. Tiedän kokemuksesta, että voit tienata sijoittamasi summan takaisin päivässä soveltamalla kurssin oppeja bisnekseesi. Tai tunnissa, jos sinulla on sähköpostilista jo valmiiksi.

(Eräs asiakkaani maksoi henkilökohtaisesta valmennuksestani 6000 euroa ja teki yhdellä tämän kurssin sisältämällä ohjeella sen koko kuusi tonnia takaisin jo ensimmäisenä viikonloppuna.)

Koska kurssi on tarkoitettu uusille yrittäjille, sen hinta on vain 87€

Hinta sisältää arvonlisäveron ja voit laittaa kurssimaksun firmasi kuluihin.

Jos olet kyllästynyt arvuuttelemaan markkinointi asioita ja olet kiinnostunut haalimaan lisää asiakkaita itsellesi digimarkkinoinnin avulla, toimi nopeasti ja varaa paikkasi kurssille nyt.

Ilmoittautumalla nyt, saat tämän 6000 euron arvoisen kurssin itsellesi tarjoushintaan 87€ (sinulla on pääsy kurssimateriaaleihin, niin kauan kuin tämä sivusto on olemassa)

arrow
Kyllä! Haluan osallistua "Loputon asiakasvirta netistä"-verkkokurssille hintaan 87€

(Jos saat kurssin oppien avulla itsellesi edes 20 uutta asiakasta, kuinka paljon se tarkoittaa sinulle lisää euroja? Osalle meistä yksikin asiakas tekisi investoinnista äärimmäisen kannattavan)

Miten kurssi toimii?

Kun ostat kurssin, saat alle tunnissa tunnukset sähköpostiisi. (jos niin ei käy, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen timo@yrityksen-perustaminen.net ja korjaan asian mahdollisimman pian)

Jos sinulla on jo tunnukset (eli olet ostanut jonkun muun kurssin meiltä, käyttäjätunnuksesi päivittyy ja saat pääsyn alkuvalikon kautta myös tälle kurssille).

Mikäli sinulla ei ole vielä vanhoja tunnuksia, saapuva viesti näyttää tältä.

tunnuksetKun luot itsellesi salasanan ja kirjaudut sisään, pääset käsiksi materiaaleihin.

Aloitusvalikon kautta pääset käsiksi niihin materiaaleihin jotka sinua kiinnostaa. Jokainen moduuli sisältää linkkivinkkejä, videoita ja keskustelumahdollisuuden.

Jos kysyt tai kommentoit jotain kurssin sisältöihin liittyen, vastaan sinulle mahdollisimman pian.

Löydät kurssisisällöt omista moduuleistaan

Kyllä! Haluan osallistua "Loputon asiakasvirta netistä"-verkkokurssille hintaan 87€

Copyright © Yrityksen-Perustaminen.net 2016 • Rekisteriseloste • All Rights Reserved