Yrityksen-perustaminen.net sivuston tietosuojakäytäntö

Vierailijoidemme yksityisyys on meille äärimmäisen tärkeää. Tämä tietosuojakäytäntö-sivu kertoo mitä henkilökohtaisia tietoja on saatu ja kerätty www.yrityksen-perustaminen.net -sivustolla ja miten niitä käytetään.

Lokitiedostot

Kuten monilla muilla web-sivustoilla, www.yrityksen-perustaminen.net käyttää lokitiedostoja. Lokitiedostot sisältävät: internet-protokollan (IP) osoitteet, selaimen tyyppi, palveluntarjoajan (ISP), päivämäärä / aikaleima, sisääntulo / ulosmeno-sivut ja klikkausten määrä jota käytetään trendien ja käyttäjien liikkeiden seuraamiseen. IP-osoitteet ja muut vastaavat tiedot eivät ole yhteydessä tietoihin joista voidaan tunnistaa yksilö.

Evästeet

www.yrityksen-perustaminen.net ei käytä evästeitä tallentaakseen tietoja kävijöiden asetuksista, tallentaakseen tietoa yksilöitävissä olevista liikkeistä tai muokatakseen sivustoa käyttäjän selaimen tai selaimen lähettämän tiedon perusteella.
DoubleClick DART-evästeen

– Google, kolmantena osapuolena saattaa käyttää evästeitä näyttääkseen mainoksia www.yrityksen-perustaminen.net sivustolla.
– Googlen DART eväste mahdollistaa mainosten näytön käyttäjän vierailujen perusteella www.yrityksen-perustaminen.net ja muilla sivustoilla.
– Käyttäjät voivat kieltäytyä DART evästeen käytöstä vierailemalla seuraavassa osoitteessa –  http://www.google.com/privacy_ads.html

Osa mainoskumppaneistamme voi käyttää evästeitä ja verkkojäljitteitä sivustollamme. Mainoskumppaneitamme ovat:
Google Adsense

Nämä kolmannen osapuolen mainospalvelimet tai mainosverkot käyttävät mainoksissaan tekniikkaa joka lähettää mainoksen suoraan selaimeesi. Ne saavat automaattisesti IP-osoitteen kun näin tapahtuu. Muita teknologioita (kuten evästeet ja JavaScript) voidaan käyttää myös kolmannen osapuolen mainosten verkkojen tehokkuuden mittaamiseen sekä niiden mainoksien personointiin.

www.yrityksen-perustaminen.net:lla ei ole pääsyä tai mahdollisuutta valvoa näitä evästeitä joita käyttävät kolmannen osapuolen mainostajat.

Jos haluat poistaa evästeet käytöstä, voit tehdä sen oman selaimesi asetuksista. Yksityiskohtaisempia tietoja evästeiden hallinnasta löytyy käyttämäsi selaimen ohje-sivulta.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERIN NIMI

Yrityksen-Perustaminen.net verkkopalveluiden käyttäjärekisteri

REKISTERINPITÄJÄ

Suomen Laatu & Laatu Oy

Osoite: Laatu & Laatu Oy, Mariankatu 19 A 24, 00170 HELSINKI

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Yrityksen-Perustaminen.net verkkopalveluiden käyttäjän (jäljempänä “Käyttäjä”) suostumuksella tapahtuva Yrityksen-Perustaminen.net  verkkopalveluihin sekä niihin kulloinkin kuuluviin toimintoihin (jäljempänä “Palvelu”) liittyvä henkilötietojen käsittely.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Käyttäjän henkilötietoja käsitellään Palveluun liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, markkinointiin, tilastointiin sekä Palvelun tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

– Henkilötiedot

– Yhteystiedot

– Käyttötiedot

– Muut Käyttäjän itse antamat tiedot

Käyttäjää koskevia tietoja voidaan käsitellä, henkilötietolain sallimissa rajoissa,Yrityksen-Perustaminen.net omissa rekistereissä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilötietoja kerätään Käyttäjältä rekisteröitymisen yhteydessä ja palvelua käytettäessä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin ellei Käyttäjä ole itse antanut siihen lupaa.

Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Tiedot kerätään Palvelun yhteisiin tietokantoihin, jotka ovat palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa, ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta määritellyt henkilöt.

TARKASTUSOIKEUS

Käyttäjällä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Timo Hyväri, Laatu & Laatu Oy, Mariankatu 19 A 24, 00170 HELSINKI

YRITYKSEN-PERUSTAMINEN.NET YLEISET OSALLISTUMIS- JA KILPAILUSÄÄNNÖT JA -EHDOT

  1. Pääsy kaikkiinYrityksen-Perustaminen.net kilpailuihin edellyttää osallistujan noudattavan yhteisiä pelisääntöjä
  2. Yrityksen-Perustaminen.net tarjoamia tuotepalkintoja ei voi vaihtaa esimerkiksi rahaksi tai toiseen palkintoon. Kaikki palkinnot mainitaan erikseen kilpailun yhteydessä ja ne toimitetaan voittajille sellaisenaan, kuten palkintokuvauksessa on ilmoitettu
  3. Yrityksen-Perustaminen.net toimittaa kaikki tuote- ja tavarapalkinnot Suomen Postin kautta tai sähköisesti, ellei toisin ilmoiteta.
  4. Mikäli voittajaa ei tavoiteta esimerkiksi puutteellisten yhteystietojen perusteella, palautuu palkinto uudelleen jaettavaksi.
  5. Yrityksen-Perustaminen.net maksaa kaikista raha- ja tuotepalkinnoista palkintoverot, ellei toisin ilmoiteta.
  6. Mikäli kilpailuun osallistuminen edellyttää 18 vuoden ikää, siitä ilmoitetaan erikseen. Esimerkkinä voi olla vaikka VIP-kutsu paikkaan, joka toimii samalla anniskelualueena.
  7. Yrityksen-Perustaminen.net työntekijät eivät saa osallistua tai voittaa palkintoja
  8. Jos käyttäjä voittaa palkinnoksi matkan, vastaa hän itse vakuutuksistaan ja muista asioista.Yrityksen-Perustaminen.net  tarjoaa yleensä vain esimerkiksi lentoliput ja hotelliyöpymisen. Muista kuluista sovitaan/ilmoitetaan aina erikseen.
  9. Yrityksen-Perustaminen.net:llä on lupa käyttää voittajan nimeä esimerkiksi kilpailun jälkimarkkinoinnissa.
  10. Yrityksen-Perustaminen.net kertoo voitosta voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostin välityksellä.
  11. Yrityksen-Perustaminen.net verkkosivuilla olevaan kilpailuun voi osallistua useaan otteeseen. Mikäli kilpailun luonne ei vaadi tietoa, pelkästään yhteystietojen jättämisen, huomioidaan kilpailijalta vain yksi osallistuminen arvontaan. Myös helpoissa kyllä/ei -tyylisissä kilpailuissa noudatetaan samaa periaatetta. Poikkeuksista ilmoitetaan aina erikseen.
  12. Yrityksen-Perustaminen.net ei vastaa siitä, jos lähetetty palkinto katoaa matkalla voittajalle, ellei erikseen sovita.
  13. Kilpailuun osallistuneiden tulee aina käyttää omaa nimeään. Mikäli joku esiintyy toisella nimellä, voi hän menettää palkinnon.
  14. Yrityksen-Perustaminen.net ei vastaa, mikäli voitetut liput konserttiin, matkalle tai vaikka urheilutapahtumaan peruuntuuYrityksen-Perustaminen.net riippumattomista syistä. Lippuja ei voi lunastaa takaisin rahaksi, koska kyseessä on yleensä ns. ilmaisliput.
  15. Yrityksen-Perustaminen.net pitää oikeuden muuttaa kilpailuiden sääntöjä kaikkina ajankohtina.
  16. Yrityksen-Perustaminen.net noudattaa kaikissa kilpailuissa Suomen valtion lakia, mm. arpajaislakia.