Tältä sivulta löydät työkaluja ja palveluita joita suosittelemme. Jokaisesta näistä on apua yrittäjälle

Accountor Go

Tämä yksinyrittäjille suunniteltu kirjanpitopalvelu sisältää ammattikirjanpitäjän lisäksi yrittäjän työkalun — molemmat kiinteään 80 euron kuukausihintaan.

Yrittäjä maksaa laskut, seuraa taloustilannettaan ja kuvaa kuittinsa suoraan kirjanpitoon työkalun kautta. Accountor Go kulkee yrittäjän mukana minne vain; se toimii selaimessa, tabletilla ja älypuhelimella.


Hyödynnä tarjous – 1 kk ilmaiseksi, pyydä esittely!

Accountor Go on yksinyrittäjille suunniteltu kirjanpitopalvelu joka sisältää näppärän ohjelmiston sekä ammattikirjanpitäjän tuen. Palveluun kuuluu sekä kirjanpito että tilinpäätös ja hinta on kiinteä 80 € per kuukausi. Pyydä ilmainen esittely ja opi lisää palvelusta - nyt saat 1 kuukauden ilmaiseksi!

kirjanpito-palvelu-screenshot-1

Accountorin kirjanpitäjä muodostaa kirjanpidon yrittäjän toimittamasta aineistosta, laatii kausiveroilmoituksen ja huolehtii myös tilinpäätökseen liittyvistä toimenpiteistä.

Hyödynnä kuukausi ilmaista kirjanpitoa! Voit kokeilla Accountor Go -palvelua ilmaiseksi kuukauden ajan – jätä esittelypyyntö niin otamme sinuun yhteyttä ja opastamme käyttöönotossa.

etasku-kuitit-300x600

eTasku – mobiiliapplikaatio kuittien hallintaan

eTasku on pelastanut ainakin minut täydelliseltä mielenterveyden romahtamiselta. Kirjanpitoon tarvitaan jonkinlainen selitys jokaisesta tilillä tapahtuneesta asiasta. Jos joka päivä käy kahvilla asiakkaan kanssa ja maksaa sen firman edustuskuluina, kuitti pitää saada jotenkin toimitettua kirjanpitäjälle.

eTasku avulla se käy käden käänteessä. Nappaat vain kuvan, laitat selityksen kululle, lisäät hinnan ja arvonlisäverokannan. Sen jälkeen kuitti päätyy kirjanpitäjällesi ja sitä kautta kirjanpitoon.

Aikaa säästyy kuukaudessa niin järjettömästi, että eTasku on ehdoton hankinta. Sovelluksen avulla voit myös hoitaa matkalaskut.

Kaiken lisäksi säästyy myös siltä vaivalta, ettei tarvitse muistaa säilyttää kuitteja tai miettiä mitä niille tekisi. Kuitin voi heittää roskiin kuva ottamisen jälkeen.

Tutustu eTaskuun täältä