Tältä sivulta löydät työkaluja ja palveluita joita suosittelemme. Jokaisesta näistä on apua yrittäjälle

Accountor Go

accountor-go-300x600-1Tämä yksinyrittäjille suunniteltu kirjanpitopalvelu joka sisältää ammattikirjanpitäjän lisäksi yrittäjän työkalun — molemmat kiinteään 80 euron kuukausihintaan.

Yrittäjä maksaa laskut, seuraa taloustilannettaan ja kuvaa kuittinsa suoraan kirjanpitoon työkalun kautta. Accountor Go kulkee yrittäjän mukana minne vain; se toimii selaimessa, tabletilla ja älypuhelimella.

Accountorin kirjanpitäjä muodostaa kirjanpidon yrittäjän toimittamasta aineistosta, laatii kausiveroilmoituksen ja huolehtii myös tilinpäätökseen liittyvistä toimenpiteistä.

Hyödynnä kuukausi ilmaista kirjanpitoa! Voit kokeilla Accountor Go -palvelua ilmaiseksi kuukauden ajan – jätä esittelypyyntö niin otamme sinuun yhteyttä ja opastamme käyttöönotossa.

Voit katsoa Accountor Go:n esittelyn tästä videosta

shadow-ornament

250 x 214 testaa

Ukko.fi - laskutuspalvelu

Ukko.fi palvelun avulla voit kokeilla siipiäsi yrittäjänä. Voit laskuttaa kuin yrittäjä ja palkka maksetaan verokorttisi kautta.

Ukko sopii varsin hyvin myös silloin, kun sinulla olisi keikka tiedossa ja et ehdi perustaa yritystäsi.

Käy tutustumassa ukkoon klikkaamalla tätä

 

shadow-ornament

etasku-kuitit-300x600

E- tasku - mobiiliapplikaatio kuittien hallintaan

E-tasku on pelastanut ainakin minut täydelliseltä mielenterveyden romahtamiselta. Kirjanpitoon tarvitaan jonkinlainen selitys jokaisesta tilillä tapahtuneesta asiasta. Jos joka päivä käy kahvilla asiakkaan kanssa ja maksaa sen firman edustuskuluina, kuitti pitää saada jotenkin toimitettua kirjanpitäjälle.

E-taskun avulla se käy käden käänteessä. Nappaat vain kuvan, laitat selityksen kululle, lisäät hinnan ja arvonlisäverokannan. Sen jälkeen kuitti päätyy kirjanpitäjällesi ja sitä kautta kirjanpitoon.

Aikaa säästyy kuukaudessa niin järjettömästi, että e-tasku on ehdoton hankinta. Kaiken lisäksi säästyy myös siltä vaivalta, ettei tarvitse muistaa säilyttää kuitteja tai miettiä mitä niille tekisi. Kuitin voi heittää roskiin kuva ottamisen jälkeen

Tutustu E-taskuun täältä

shadow-ornament

Laskutusohjelma

Ilmainen laskutusohjelma

Jos sinun tarvitsee joskus tehtailla itsellesi lasku, eikä sinulla ole vielä laskutusohjelmaa hankittu, käytä silloin ilmaista laskutusohjelmaa. Sillä pääsee alkuun

Voit tutustua ilmaiseen laskutusohjelmaan tästä linkistä

 

 

 

 

shadow-ornament

300x250Laskutus ja kirjanpito samassa paketissa pienelle yrittäjälle

Zervant on erinomainen vaihtoehto jos haluat hoitaa kirjanpitosi ja laskutuksen samalla kerralla. Ohjelmistoa on kehitetty jatkuvasti yksinkertaisempaan suuntaan ja se on parempi ja parempi.

Promokoodilla laskuta16 saat 2 kuukautta käyttöaikaa ilmaiseksi. Voit kokeilla ohjelmistoa silloin rauhassa.

Tutustu Zervanttiin tästä linkistä

shadow-ornament

Laskurahoitus isoOnko kassa tyhjä vaikka asiakkaalta on tulossa rahaa?

Silloin yksi varteenotettava vaihtoehto on myydä omat laskut ja saada rahat nopeammin omalle tilille. Palvelun toimintalogiikka aukeaa helpommin kun luet alla olevan artikkelin

Tutustu laskurahoitukseen lukemalla tämä artikkeli