Zervant Laskutusohjelma pienelle yritykselle

Pienyrittäjälle helppokäyttöisyys on kaikki kaikessa. Zervant-laskutusohjelma on tehty niin helpoksi, että kaikki voivat käyttää sitä kokemuksesta riippumatta. Laskutukseen liittyvä työ on hyvä automatisoida, jotta voit paremmin keskittyä omaan toimintaasi ja kassavirran kasvattamiseen paperitöiden sijaan.

Artikkelikuva 1

Miksi yrittäjän kannattaa käyttää laskutuspalvelua?

Ehkä ajattelet nyt, että laskutuksen voi tehdä myös perinteisellä tyylillä esim. Excelillä tai Wordilla. Aluksi nämä tiedonkäsittelyohjelmat voivatkin toimia, varsinkin jos myynti on vielä pientä. Haasteita tulee siinä vaiheessa, kun asiakkaita on enemmän kuin yksi ja kun haluat konvertoida dokumentteja nopeasti tarjouksesta laskuksi tai laskusta muistutuslaskuksi jne. Laskutusohjelman avulla dokumenttien muuttaminen on nopeaa, jonka vuoksi aikaa säästyy huomattavasti.
Esimerkiksi silloin kun haluat muuntaa tarjouksen laskuksi ja sitten vielä muistutuslaskuksi.

Laskutuspalvelun avulla sinun on helpompi tehdä useampia laskuja ja seurata niistä saapuvia maksuja. Koska voit tallentaa asiakkaat ja tuotteet sekä asiakkaillesi omat laskupohjat suoraan laskutuspalveluun, niin säästät huomattavasti aikaa laskujen tekemisessä ja maksujen seuraamisessa, samalla minimoiden virheitä.

EU ja verkkolaskutus

Verkkolaskutuksesta tulee kohta arkipäivää EU:n uuden lakimuutoksen myötä. Suomessa verkkolaskutuksessa ollaan jo paljon muita Euroopan maita edellä ja moni suomalainen kunta vaatii jo laskunsa verkkolaskuversiona. Paperilaskujen lähettämisestä voi jopa joissain tapauksissa joutua maksamaan ns. paperilasku-sakkoa.

Tämän vuoksi on hyvä valita laskutusohjelma, jolla voi tarvittaessa lähettää verkkolaskuja. Haluamme suositella hyvää ja edullista vaihtoehtoa, nimittäin Zervant-laskutusohjelmaa.

Laskuttaminen on tehty helpoksi alusta loppuun

Tuntien kirjaaminen sekä asiakkaiden ja tuotteiden lisääminen laskuille on suoraviivaista.
Tuntikirjaustoiminnon avulla voit helposti pitää kirjaa tunneista, joita olet asiakkaillesi tehnyt. Valitsemalla laskutettavan asiakkaan saat näppärästi oikeat tunnit suoraan laskutettua yhdellä klikkauksella.

Tarjouksen tekeminen ja sen muuttaminen laskuksi tapahtuu näin ollen myös nopeasti. Mikäli asiakkaasi ei maksa ajallaan voit muuttaa ensimmäisen laskun helposti muistutuslaskuksi ja lähettää muistutuslaskun suoraan ohjelmasta.

Ohjelmasta löytyy kaikki tarvittavat laskutusmuodot kuten verkko-, paperi-, ja sähköpostilaskut.

artikkelikuva 2

Laskupohja Zervantissa

Miksi valita juuri Zervant-laskutusohjelma?

Muissa markkinoilla olevissa laskutusohjelmissa on usein liikaa ominaisuuksia ja ne ovat vaikeakäyttöisiä. Zervantista on otettu kaikki turha pois ja keskitytty vain olennaiseen.

Jos olet pienyrittäjä, joka ei tarvitse raskaita CRM-järjestelmiä, palkanlaskentaa tai budjetointia on Zervant sinun ohjelmasi.

Zervantilla verkkolaskujen lähettäminen on helppoa. Et tarvitse muuta kuin yrityksen (asiakkaasi) y-tunnuksen ja verkkolaskutusosoitteen. Verkkolaskutus vähentää virheitä, sillä kenenkään ei tarvitse syöttää tietoja uudelleen taloushallinto-ohjelmaan. Tällä tavalla myös virheiden määrä vähenee.

Tarvittavat raportit

Sen jälkeen, kun olet saanut rahat tilillesi ja merkkaat laskut maksetuiksi, siirtyvät maksut myös suoraan kirjanpitoon. Toiminimen yhdenkertainen kirjanpito tehdään taustalla automaattisesti valmiiksi sinulle. Kaikki tarvittavat raportit kuten alv-rapotti, tulos- ja varallisuuslaskelma ovat valmiina raportit-kohdassa.

artikkelikuva 3

Näin helposti merkkaat laskun maksetuksi Zervantilla.

Yrityksen-perustaminen.net tarjoaa sinulle nyt eksklusiivisen promokoodin Zervant-laskutusohjelmaan. Koodin avulla voit kokeilla Zervant-ohjelmaa täysin ilmaiseksi 2 kuukauden ajan. Kokeilu ei sitouta sinua mihinkään. Rekisteröidy koodilla: ”LASKUTA16” (Arvo jopa 150 €).

300x250

Leave A Response

* Denotes Required Field