Ilmainen verkkokauppa

Joskus olisin sanonut, ettei verkkokauppaa voi täysin ilmaiseksi perustaa, mutta kyllä se nykyään vain on mahdollista. Jos et oikeasti haluta penniäkään investoida verkkokauppaasi, silloin mycashflown ilmaisversio on ystäväsi. Tietysti siinä tiettyjä ominaisuuksia on rajoitettu ja et voi muokata verkkokauppaasi loputtomasti. Mutta mikäli haluat vain jonkinlaisen alustan jonka kautta kokeilla verkkokauppaasi, tämä on sinulle paras vaihtoehto.

Ilmainen versio sisältää 10 tuotetta, 10mt levytilaa sekä verkkomaksupainikkeet. Näillä selviät hyvin alussa. Heiltä saat itseasiassa erittäin selkeät ohjeet koko prosessin hoitamiselle, videota myöten. Nuo pelkät verkkomaksupainikkeet maksaisivat normaalisti 70 euroa kuussa, joten minusta tuo ilmaisversiokin on melko massiivinen huipputarjous.

>> Tutustu MyCashflow – verkkokauppaan tästä

Mikäli olet luomassa todella laajaa valikoimaa tai haluat elantosi verkkokaupan kautta, kannattaa ennemmin keskittyä hankkimaan hiukan rahaa jostain millä polkaiset homman käyntiin. On asioita missä kannattaa säästää ja sitten taas on toisia asioita, joissa ei kannata. Jos verkkokauppa on pääasiallinen myyntiväyläsi, niin kyllä siihen kannattaa investoida enemmän kuin esimerkiksi tuotteiden haalimiseen. Mitä ihmettä teet tuotteilla jos verkkokauppasi ei saa niitä myytyä?

mycashflow

Mycashflowssa on myös sellainen bonus, että ainahan voit kasvattaa verkkokauppasi kokoa tarvittaessa. Jos bisneksesi lähtee lentoon, se onkin erittäin suositeltavaa.