Haluatko tietää kuinka oman yrityksen perustaminen tehdään mahdollisimman halvalla? Kokosimme parhaat vinkit, joilla säästät tärkeitä euroja yritysideaa testatessa, yrityksen perustamisessa sekä yrityksen alkuvaiheessa. Päätimme jakaa koko oppaan ilmaseksi.

Opas tulee muodostumaan erillisistä kirjoituksista. Kirjoituksia tulee muutamia kerrallaan ja opas jatkaa rakentumistaan ajan kanssa. Kysymyksiä sekä ideoita voi lähettää milloin vain. Lisäämme niiden pohjalta uusia kirjoituksia kokonaisuuteen.

Kokonaisuuteen kuuluu tällä hetkellä kolme osiota: yritysidean kokeileminen, yrityksen perustaminen ja yrityksen pyörittäminen. Jokaisen osion tarkoitus on opettaa yrittäjien kokemusten, virheiden ja oppien pohjalta opittuja kikkoja ja keinoja, joilla voi säästää selvää rahaa.

Neuvot ovat sellaisia, joita viralliset tahot eivät tule opettamaan. Suurin osa luultavasti kehottaa tekemään osan asioista hyvin eri tavalla tai jättää mainitsematta edes mahdollisuudesta tehdä asioita näin.

Koko oppaan tarkoitus on opettaa kyseenalaistamaan jo opittuja normeja.

Oman yrityksen perustaminen

Kirjoitukset ovat jaettu kolmeen osaan. Koska osa teksteistä on sen verran pitkiä, että tästä sivusta tulisi muuten turhan massiivinen, päätimme koota tänne vain otsikot, jotka linkkaavat itse tekstiin. Tekstit ovat yksittäisi artikkeleita tällä sivulla. Löydät ne kuitenkin helpoimmin suoraan täältä.

1. Kokeile yritysideaasi halvalla ja riskittömästi

2. Perusta oma yritys halvalla

3. Pyöritä yritystä edullisesti

4. Näin perustat oman yrityksen

4 Comments

 • Katja

  Reply Reply 1.4.2017

  Hei, haluasin tiedustella onko laillista rekisteröidä oman yrityksen vuokra-asuntossa ?

  Kiitos etukateen !

  Tevrisin,

  Katja

  • Timo

   Reply Reply 2.4.2017

   Ai, että laittaa yrityksen osoitteeksi sen asunnon missä on vuokralla? Voi laittaa.

 • V

  Reply Reply 21.4.2017

  Haluaisin perusta yrityksen, muuttaa en tiedä mistä aloittaisin: rahan hankkimisesta tai tilan etsimisestä?
  Mistä saan tietoa mitä lupia tarvitsen?

  • Timo

   Reply Reply 24.4.2017

   Moi!

   Marssi paikalliseen yritysneuvojan pakeille (googleta) ja mene juttelemaan hänen kanssaan. Se on ilmaista ja saat tarvittavan kontaktilistan sieltä.

   – Timo

Leave A Response

* Denotes Required Field