Accountor Go -kirjanpitopalvelu

Haussa tilitoimisto pienelle yritykselle tai yksinyrittäjälle? Esittelyssä kirjanpitopalvelu Accountor Go

Kirjanpitorutiinien hoitaminen voi olla jopa mukavaa, kun käytössä on hommaan soveltuvat työkalut.

Accountor Go on yksinyrittäjille ja pienille yrityksille suunniteltu kirjanpitopalvelu, joka sisältää ammattikirjanpitäjän sekä helppokäyttöisen ohjelmiston — saat molemmat samassa paketissa kiinteään 80 euron kuukausihintaan.

Yrittäjänä maksat laskusi, seuraat taloustilannettasi ja kuvaat kuittisi kirjanpitoon työkalun kautta.

Saat siis laskusi sähköisesti suoraan ohjelmaan, jossa maksettuna ne kirjautuvat automaattisesti kirjanpitoon. Ylimääräinen säätäminen viitenumeroiden ja paperilaskujen kanssa jää pois – riittää, kun tarkastat ja hyväksyt laskut.

Kuitit puolestaan saat heti kuvattua puhelimellasi ja liitettyä ne oikeisiin tilitapahtumiin.

Accountor Go -sovellus kulkee mukanasi minne vain; se toimii tietokoneen selaimessa, tabletilla ja älypuhelimella.

Helppokäyttöinen ohjelmisto on suunniteltu nimenomaan pienyrittäjien tarpeisiin, eikä sen käyttö vaadi erityisosaamista kirjanpidosta tai vastaavista sovelluksista. Jos osaat käyttää verkkopankkia, voimme luvata, että myös Go-kirjanpitopalvelun käyttö sujuu ongelmitta.

kirjanpito-palvelu-screenshot-1

Accountorin kirjanpitäjä muodostaa kuukausikirjanpidon toimittamastasi aineistosta, laatii kausiveroilmoituksen sekä huolehtii myös tilinpäätökseesi liittyvistä toimenpiteistä.

Pienelle yritykselle on tietysti tärkeää sekin, että tilitoimistoon saa nopeasti yhteyden aina tarvittaessa. Jos kaipaat apua tai neuvoja, voit ottaa Go-kirjanpitäjääsi yhteyttä milloin vain puhelimitse tai sähköpostilla.

Kenelle Accountor Go sopii?

Accountor Go -kirjanpitopalvelu soveltuu pienelle yritykselle tai yksinyrittäjälle sijainnista tai yhtiömuodosta riippumatta. Riittää, kunhan seuraavat kriteerit täyttyvät:

  • Työskentelet yksin tai yrityksessäsi on korkeintaan kaksi palkansaajaa.
  • Liiketoimintasi rajoittuu Suomen rajojen sisäpuolelle.
  • Haluat eroon ylimääräisestä paperityöstä.

Kuukausi kirjanpitoa ilmaiseksi?

Accountor Go on toiminimiyrittäjille ja pienille osakeyhtiöille suunniteltu helppo kirjanpitopalvelu, joka sisältää näppärän ohjelmiston sekä ammattikirjanpitäjän tuen. Kiinteään (Tmi 89 € / Oy 129 €) kuukausihintaan sisältyy kuukausikirjanpito ja ohjelmistot. Tilinpäätös ja vuosi-ilmoitukset kiinteään hintaan 149 €. Ensimmäinen kuukausi on maksuton, kun lähdet kokeilemaan palvelua.

Paljonko kirjanpitopalvelu maksaa?

Accountor Go -kirjanpitopalvelun hinta on vuodessa 880 euroa. Ensimmäisen kuukauden ajan voit kokeilla palvelua ilmaiseksi.

Pienelle yritykselle tilitoimisto voi normaalisti kustantaa vuosittain yli 1500 euroa, joten Go-kirjanpitopalvelua hyödyntämällä voit säästää myös kirjanpidon hinnassa.

Hyödynnä nyt kuukausi ilmaista kirjanpitoa! Tutustu palveluun tarkemmin tai jätä alla esittelypyyntö, niin sinuun ollaan pian yhteydessä.